Saturday, April 13, 2013

Castiga o injectare cu acid hialuronic


Daca vrei sa te numeri printre cele 3 persoane care vor participa la evenimentul de lansare al acidului hialuronic Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina si sa fii inscrisa automat la TOMBOLA unde poti castiga o injectare gratuita cu noul produs te invitam sa participi la concursul nostru de pe pagina de Facebook: http://on.fb.me/125CLWH.

Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este un produs dedicat buzelor si intregii zone periorale, fiind singurul acid hialuronic care isi pastreaza efectul timp de 12 luni.

Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina este cel mai recent produs din gama substantelor de umplere pe baza de acid hialuronic Juvederm®, fiind singurul care reface volumul initial si ofera un aspect natural cu o remanenta dovedita clinic de pana la un an. Interventia se desfasoara fara durere datorita continutului bogat in Lidocaina, anestezic local, si are avantajul de a reduce la minim aparitia edemului dupa injectare, datorita tehnologiei Vycross.

Lansarea la nivel international a produsului a avut loc in luna ianuarie 2013 la Paris, in cadrul congresului IMCAS (International Master Course on Ageing Skin). Dezvoltat pentru a utiliza tehnologia revolutionara de fabricatie Vycross, acesta este un produs singular pe piata, cu o consistenta foarte usoara si vascozitate optima. Fata de gamele anterioare, Juvederm® VOLBELLA® cu Lidocaina realizeaza o rejuvenare faciala la nivel structural, combatand cu succes problema ridurilor inestetice si garantand recuperarea volumului global al fetei.

Pana la lansarea internationala oficiala poti beneficia de injectari cu acest produs in cadrul Clinicii Efigia.

Programari:
Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro 
www.clinicaefigia.ro