Wednesday, March 13, 2013

Informatia este arma ta!


Se spune ca cel ce detine informatia detine puterea? Oare asa sa fie? Cum reuseste o informatie sa ma ajute pe mine ca simplu om, cetatean, sa detin controlul?

Societatea informaţională este societatea în care producerea şi consumul de informaţie este cel mai important tip de activitate, informaţia este recunoscută drept resursă principală, tehnologiile informaţiei şi comunicaţiilor sunt tehnologii de bază, iar mediul informaţional, împreună cu cel social şi cel ecologic – un mediu de existenţă a omului.

Toti suntem responsabili de actele pe care le savarsim, deciziile pe care le luam sunt strict ale noastre chiar daca ne lasam influentati de prieteni , de familie, vecini, cunostinte, medici etc. Doar noi suntem cei care ne hotaram destinul si ne ghidam cursul vietii pentru ca in final suntem cei care hotaram cum vom evolua, cum ne vom dezvolta ca oameni sau din contra cum vom decadea. Luam informatia in stare bruta, o trecem printr-un intreg proces de constiinta, o clasificam, o evaluam prin propriile trairi si in final luam decizia. Decizia poate fi buna, ne poate recompensa cu o sumedenie de trairi benefice sau poate sa ne dea adevarate clipe de tortura psihica pentru ca noi sa revenim asupra ei sa o replanificam si sa o punem pe fagasul corect.

Informatia este arma ta! Este ceea ce te poate deosebi de ceilalti.
Luand cazul de fata, chirurgia estetica. Daca tu esti suficient informat si stii toate riscurile si beneficiile unei interventii nu poate nici un medic oricat de renumit ar fi sa te convinga de un alt lucru.

Am creat acest blog pentru ca tu sa ai aici un amalgam de informatii atent selectionate si clasificate pentru a te ajuta pe tine sa iei decizii optime in ceea ce priveste corpul tau ,fata ta, viata ta.

Am mentionat in primele randuri de acea trecere de la o societatea de consum la una informationala si de aceea voi mentiona in continuare raportandu-ma strict la domeniul nostru de activitate o caracteristica a societatii informationale si anume aparitia si dezvoltarea noilor tehnologii. Am ales sa reliefez fara prea multe procese de gandire despre terapia laser amintita si in articolele anterioare si anume de partea de rejuvenare faciala!

Rejuvenare faciala suna pompos dar de fapt este un termen hai sa spunem "mai de fitze, trendy, la moda" practic este o tehnica de impulsionare a vitalitatii, o tehnica de reintinerire faciala.

Rejuvenarea faciala profunda se realizeaza cu ajutorul laserului ablativ, este un proces simplu dar de mare efect ce se realizaeaza in 20-30 de minute, care creaza un oarecare discomfort dar care ofera rezultate remarcabile, pielea isi recapata prospetimea, aspectul obosit parca a fost sters cu buretele, chipul devine fresh si reintinerit. Bineinteles rezultatele sunt optime dupa mai multe sedinte, numarul lor va fi recomandat de medic precum si intervalul necesar de "relaxare" dintre doua repetari.

Programari:

Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment