Wednesday, October 13, 2010

Peeling delicat, peeling non-invaziv, peeling laser, peeling de weeckend!

Peeling delicat, peeling non-invaziv, peeling laser, peeling de weeckend. Toate intr-unul singur!

Pentru avea o piele mai catifelata,mai frumoasa si un chip senzual. Peelingul de weekend confera pielii un aspect catifelat si luminos, prin indepartarea imperfectiunilor cauzate de varsta sau de un stil de viata activ.

Pelingul de "weekend", se adreaseaza modificarilor aparute la nivelul pielii care iti dau senzatia de un ten incarcat si lipsit de vitalitate. Poti sa observi reale imbunatatiri ale aspectului si ale calitatii pielii in doar cateva zile.

Epiderma este o structura robusta si rezistenta a pielii, care protejeaza dermul profund, avand rolul de bariera fizica. La nivelul epidermului iau nastere insa ridurile fine si modificarile pigmentare care apar de obicei pe pielea afectata de mediul inconjurator sau de varsta. Prin procedeul Laser se indeparteaza un strat subtire din epiderma, asa ca refacerea acesteia va dura doar cateva zile. Un substitut al peelingului laser este microdermabraziunea insa laserul este mai benifc si rezultatele sunt mai vizibile,de asemeni difera si tehnica folosita.

Daca doresti un rezultat mai bun decat dupa o microdermabrazie sau dupa un peeling chimic si ai la dispozitie un timp limitat pentru refacerea pielii, atunci LaserPeel a fost conceput pentru tine.
Laserul este un peeling superficial, partial sau chiar total al epidermei, prin care se realizeaza ablatia in profunzime a epidermului. De aceea este considerata pasul perfect dintre microdermabrazie si peelingul profund care reface intreaga structura a pielii.

Pacientii raspund diferit la peelingul laser. In general, cu cat pielea este mai sanatoasa si mai tanara, cu atat refacerea si vindecarea are loc mai repede. Roseata si edematierea care apar (similar ca dupa o arsura solara) sunt cu atat mai intense cu cat peelingul este mai adanc. Inrosirea si senzatia de arsura solara sunt reactii normale care apar lasersi care persista in medie 12 ore In afara de peelingul instantaneu facut de raza laser prin vaporizarea computerizata a unui anumit strat din epiderma, caldura eliberata in piele are efecte benefice asupra refacerii colagenului. Pielea inrosita se va transforma dupa 24-48 de ore in scuame, care se vor indepartata printr-o exfoliere delicata. Acesta constituie de fapt un al doilea peeling pe care MLP il realizeaza in cadrul aceleiasi interventii.

La scurt timp dupa laser pielea ta va deveni mai moale, mai catifelata si mai luminoasa, cu schimbari semnificative si imediate ale texturii si tonicitatii pielii. De obicei, procedura se poate repeta de 2-4 ori la un interval de 6-8 saptamani. Cu cat mai multe peeling-uri superficiale se aplica, cu atat se poate obtine o piele mai neteda si mai catifelata. Mai mult, prin stimularea celulelor pielii, a vascularizatiei si a sintezei de colagen, intretinerea ulterioara prin produse cosmetice este mult mai eficienta.

Sunt interzise expunerile la soare, solar si lotiunile autobronzante. Cremele cu factor de protectie SPF-30 sunt obligatorii daca iesirile in aer liber nu pot fi evitate. Medicul iti va da detaliat toate recomandarile de care ai nevoie.

Programari:
 Clinica Efigia – Dr. Dan Mihail Stana, chirurg estetician
Telefon: 021 269 04 42
Adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, nr. 113, Bucuresti
E-mail: office@clinicaefigia.ro
www.clinicaefigia.ro

No comments:

Post a Comment